Trex All Round Schilderwerken

ONZE REFERENTIES

Referentie
Mevr van Rooij - Den Bosch
Onze woning moest aan de buiten kant in zijn geheel gedaan worden na lange tijd. Rex heeft ons geholpen met de keuze van de kleuren. We werden dagelijks op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. We zijn ook heel tevreden over zijn werk.


Projectomschrijving:
Schilderwerk van vrijstaande woning.


Referentie
Dhr. Blatter - Den Bosch
zeer vakkundig werk geleverd, alle afspraken op correcte wijze nagekomen. Geen verdere verrassingen, zijn afspraken zijn afspraken. Zeker een aanrader, en voor ons in de toekomst voor de VVE, een man die meer voor ons gaat doen.


Projectomschrijving:
Schilderwerk en houtrotsanering van appartementencomplex in het cenrtum van Den Bosch met hoogwerker.
Alle ramen, deuren en sierhekwerken, ondeugdelijke lagen verwijderen, houtrot repareren, voorlakken, aflakken.


Referentie
F. Jacobs – Culemborg
Ons appartementencomplex van de VVE moest van binnen volledig geschilderd worden. Bij het vaststellen van het werkpakket dacht Rex zeer proactief mee over de kleur van de verf, aanpak van benodigde reparaties, type verf dat voor ons het beste was etc. Rex ging echt voor het beste advies voor ons. Bij aankomst heb ik Rex de sleutel van mijn eigen huis gegeven, zodat hij optimaal kon werken als ik er niet was. Rex boezemt vertrouwen in en heeft dit absoluut waargemaakt.
Het schilderwerk was zeer goed. Tot mijn positieve verbazing was Rex meer dan 2 dagen bezig met herstelwerkzaamheden voordat er ook maar één druppel verf op de muur kwam. Het resultaat mag er zijn: een weer frisse uitziende algemene ruimte, strak geschilderd, nergens rommel en geen enkele klacht van de bewoners over het resultaat en/of zijn aanwezigheid. Met een goed humeur, positieve instelling en goed vakmanschap ben ik blij dat Rex ons pand heeft geschilderd. Het ziet het er pico bello uit.


Projectomschrijving:
Schilderen van een appartementencomplex met 11 woningen, totaal 2verdiepingen.
1. Meedenken over aanpak schilderwerk
2. Voorbereiden schilderwerk: schoonmaken, schuren
3. Uitvoeren reparaties: wegwerken beschadigingen, kitten
4. Schilderwerk: houtwerk, muren, plafonds en onderkant betonnen trap, beitsen plintjes en enkele deuren

Direct Contact ?
Bel ! 06 422 36 982

Referentie
W de Vaan, Vlijmen
Heel mijn huis verbouwd van boven tot onder,3 schilders prijs laten maken waarmee Rex het beste uit de bus kwam. Met Rex een datum gepland en afspraken gemaakt wat er geschilderd moest worden, Rex komt zijn afspraken goed na, kan zeer netjes werken, heeft het wel in zijn vingers, echt een vakbekwaam iemand, denkt mee, draagt voorbeelden aan en is sociaal.
Elke dag beld of appt hij door wat hij die dag gedaan heeft en wat er voor de volgende dag op de planning staat.
Is echt een harde werker, absoluut een aanrader!!!


Projectomschrijving:
2 onder 1 kapper alle wanden en plafonds sauzen en al het houtwerk lakken
Gehele bovenverdieping: 3 slaapkamers ,3 inbouwkasten en de douche
Gehele begane grond: Trapgat, trap, wc, voorportaal, keuken, woonkamer en bijkeuken


Referentie
K Haffman, Den Bosch
Het schilderwerk is netjes verzorgd door Rex Leenders van Trex All-Round. Mooie kwaliteit verf gebruikt en precies gedaan wat vooraf was afgesproken. Had nog een paar opleverpuntjes met betrekking tot de voordeur, die Rex vervolgens geheel opnieuw heeft overgeschilderd. Ook namens mijn twee buurmannen wil ik Rex via deze weg bedanken. Tot over een jaar of 6.


Projectomschrijving:Buitenschilderwerk 2 tussenwoningen en hoekwoning


Referentie
Mevr. Vullers, Oisterwijk
We hebben veel reacties ontvangen op onze klus omtrent het schilderwerk. Rex sprong er met kop en schouders bovenuit als het alleen al gaat om het advies geven. Hij nam de tijd om het huidige schilderwerk te controleren en ons te adviseren als het gaat om een passende kleur voor de kozijnen. Ipv de standaard RAL 9010. Daarom was de keuze ook snel gemaakt. Wat betreft de werkzaamheden zijn wij meer dan tevreden. Goed werk, dagelijks een telefonische update en fotos van de werkzaamheden via de watsapp. Wij zijn meer dan tevreden! In prijsvergelijking met anderen betaal je misschien iets meer, maar dat betaalt zich meteen terug in kwaliteit, advies en betrouwbaarheid. De buitenkant is toch het visitekaartje van je huis.


Projectomschrijving:
Schilderwerk aan de buitenzijde van onze woning. Betreft tuindeur, keukendeur, raam, en lijst op de begane grond achter. 4 ramen op de eerste verdieping en daklijst, raam en voordeur beneden aan de voorzijde


Referentie
Dhr. Friederich, Babylonienbroek
Rex Leenders was één van de 3 schilders die ik had uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Rex heeft behalve een inspectie ook meegedacht met de juiste kleurkeuze. Bij zo'n oud huis als dat van ons belangrijk. Buiten een nette prijs was Rex ook de enige die Boonstoppel verf had aangeboden.
Rex heeft zich steeds keurig aan de afspraken gehouden, kwam op tijd en is netjes in en om het huis. Het resultaat is erg mooi geworden. Zeker door de mooie bolling van de Boonstoppel verf. De paar restpuntjes zijn nog dezelfde week in orde gemaakt. Top!


Projectomschrijving:
Schilderen buitenwerk woonboerderij


Referentie
Dhr. Wind, 's-hertogenbosch
We hebben Rex eerst voor de bovenverdieping laten komen. Ons huis was al jaren niet meer geverfd en dit was wel weer nodig. Rex heeft in 2,5 dag tijd de bovenverdieping geverfd. Toen een gedeelte van de daklijst verrot bleek te zijn, regelde hij meteen iom ons een timmerman voor ons die het de week erop kwam repareren. We zijn erg tevreden over zijn schilderwerk en hebben hem daarna gevraagd voor de benedenverdieping. Ook dit kon op korte termijn gedaan worden en was in 2 dagen klaar (eigenlijk was het ook 2,5 dag, maar Rex heeft iets langer doorgewerkt, zodat het in 2 dagen klaar was, dat scheelde ook weer voor ons) Ook dit is naar volle tevredenheid gedaan. Rex werkt hard en heeft verstand van zaken.


Projectomschrijving:
Buiten schilderen, bovenste etages


Referentie
Dhr. vd Dungen, Vught
Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk. De heer Leenders is een vriendelijke man met veel passie voor zijn vak. Wij kunnen hem zeker aanraden.


Projectomschrijving:
Schilderwerk buitenkant huis


Referentie
Dhr. Lensvelt, Nijmegen
Met Trex hadden wij echt een schot in de roos. Vakman die zijn vak kent, de tijd neemt om netjes alles uit te leggen. Een goede (harde) lach heeft en hard, heel hard werkt!


Projectomschrijving:
3 ramen, 4 kleine ramen, erker, uitbouw, daklijst, dakkapel, garage en boardingReferentie
Mevr E Akkermans. , Vlijmen
Rex heeft voor mij al mijn houtwerk geschilderd en houtrot weggewerkt.


Projectomschrijving:
Schilderen houtwerk buitenzijde huis, voor- en achterkant.


Referentie
Dhr. Spiekman, Breda
Goede schilder alles netjes gedaan. Heeft ook netjes en secuur gewerkt. Dik tevreden


Projectomschrijving:
Woon en slaapkamers geheel schilderen, wanden, plafonds, deuren en ramen


Referentie
Andre Zijderveld, Ophemert
Nette en beleefde schilder die ons op de hoogte hield van de werkzaamheden aangezien ik op vakantie was. Bij terugkomst was alles netjes opgeruimd en stond alles weer strak in de lak


Projectomschrijving:
Alle buitenramen en koven van een oude woonboerderij


Referentie
Marcel Pelzer, Den Bosch
Uitstekende en betrouwbare schilder. Heeft in onze showroom goede resultaten laten zien. Werkt met zeer goede verfproducten.


Projectomschrijving:
Showroom voor Jalouzieen.nl in het oude groot ziekengasthuis. Momenteel monument.


Referentie
Wim van de Berk, Vlijmen
En zeer prettige samenwerking en goed werk geleverd.


Projectomschrijving:
Onderhoud buitengevels Vlijmen. Gevel reparatie en afwerking met mineralen muurverf


Referentie
Domica, Den Bosch
Wij hebben een geweldige ervaring met Trex All-Round. Ze leveren echt vak werk. Onze buren hebben laatst ook hun pand laten doen voor iets minder geld maar dat ziet er ook echt niet uit. onze buurman heeft nu spijd dat hij het niet via trex heeft laten doen. Koen van Meer Directeur Domica 's-Hertogenbosch


Projectomschrijving:
Totale renovatie van het schilderwerk van het houtwerk alsmede de buitengevels.

Onze partners

T Busche Kempke 17

5324 AC Ammerzoden

0642236982

Trex All-Round Schilderwerken Vakwerk zoals het hoort


Gevestigd in Ammerzoden Waardoor wij een makkelijke uitvalsbasis hebben naar Den Bosch, Bommelerwaard, Maasdriel, Land van Heusden en Altena

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED